RE-YOUNITE

RE-YOUNITE biedt persoonlijke coaching aan voor managers die hun doelen succesvoller willen nastreven en meer voldoening uit hun job willen halen.

RE-YOUNITE staat voor het hervinden van jezelf, van wie je echt bent. Het staat voor het stuur van je leven weer in eigen handen nemen door te ontdekken wat je waardes en drijfveren zijn en waar je denken, voelen en handelen nog door worden beïnvloed. Wanneer je weer in contact bent met jezelf en je eigen mindset bewust wordt, kun je ook in oprechte verbinding gaan met anderen. Dan kun je als manager veranderingen ook in je team effectief en duurzaam bewerkstelligen.

Maria Aßmann - The Change Maker
Maria Aßmann - The Change Maker

THE CHANGE MAKER

Veel mensen willen hun leven ten volle leven, maar weten niet goed hoe. Mensen empoweren om hun potentieel optimaal te benutten, hun doelen succesvol na te streven en een rijk sociaal leven te leiden, dat is mijn missie!

Emphatisch, to the point en respectvol – zo ben ik als mens en als coach. Ik werk resultaatgericht en met een individuele holistische aanpak, waarbij ik de manager niet enkel als een professional zie, maar vooral ook gewoon als mens in zijn geheel benader.

Als gecertificeerde contextuele coach met meer dan 7 jaar ervaring in de persoonlijke- en groepscoaching, gebruik ik aspecten van beproefde methodes zoals NLP, RET en managementtechnieken. Ik bied geen kant-en-klaar oplossingen, maar werk activerend en empowerend, waardoor mensen in hun eigen kracht komen en zo oplossingen creëren.

In 1981 werd ik in Duitsland geboren, vanaf mijn 12e leefde, studeerde en werkte ik in Nederland en sinds 2008 voel ik mij thuis in België. Al vroeg was ik begaan met mensen en nieuwsgierig naar wat hen beweegt. Na mijn studie in Human Resource Management ben ik mij continu blijven verdiepen in de psychologie van de mens.

Naast coach ben ik meer dan 10 jaar Country Manager Benelux voor een internationaal bedrijf in de industriebouw geweest. Ik weet dus uit ervaring hoe het is om belangrijke beslissingen te nemen, onder (veranderings)druk te staan en medewerkers aan te sturen, te motiveren en te empoweren.

Voor meer info over mijn professionele achtergrond, kijk op linkedIn: